Hapo MS

Mihin Hapo MS on tarkoitettu?

Hapo MS on tarkoitettu kaikkiin sellaisiin töihin, jotka vaativat toistuvia nostoja ja siirtoja edessä sijaitseville esineille. Esimerkiksi laatikoiden siirto ja laboratoriotyöntekijöiden staattiset työvaiheet. Se on suunniteltu kaikkiin töihin, joissa työtehtävät tapahtuvat pystysuunnassa 0°-135° ja  vaakasuunnassa 0°-180° välillä. Työntekijä voi kuitenkin säilyttää käsien suuren liikkumisvapauden. Se antaa tukea myös niille henkilöille, jotka työkuvaan kuuluu toistuvaa esineiden käsittelyä käsivarret edessä.

Hapo MS on exoskeleton, joka on tarkoitettu kaikkiin sellaisiin töihin, jotka vaativat toistuvia nostoja ja siirtoja edessä sijaitseville esineille.

Hapo MS

Miten Hapo MS toimii?

Hapo MS tukee yläraajoja, hartioita ja kyynärpäitä. Se edistää hyvää ryhtiä, vähentää hartioiden ja kyynärpäiden rasitusta kaksoistuen (olka-kyynärvarsi) avulla ja auttaa selkälihaksia suoristamaan ylävartaloa.

Hapo MS on kevyt ja helppokäyttöinen. Sen kokonaispaino on vain 1,3 kg. Laite puetaan kuin reppu ja sen pukeminen kestää vain 5 sek. Laite mahdollistaa suuren liikkumisvapauden. Käyttäjä voi istua, kävellä, kyykistyä jne.

Esimerkkejä toimialoista, joihin Hapo MS soveltuu: elintarviketeollisuus, kaupan ala, rakennusala, maatalous, hitsaustyöt, kokoonpano- ja asennustyöt, maalaustyöt, vaatetusala jne.

Hapo MS

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai varaa esittely

Y-tunnus: 2755901-5

Toimimme koko Suomen alueella.

Minna Laine, tj
+358 40 7479 033
minna.laine@skeleton.fi

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
asiakaspalvelu@skeleton.fi

Tilaa Meditaksen uutiskirje

Uutiskirjeessä saat tietoa mm. exoskeletoneista, uusista tuotteista sekä tapahtumista.