Noonee Chairless Chair

Mihin Noonee on tarkoitettu?

Nooneen avulla voit vaihtaa helposti työasentoa istumisen, seisomisen ja kävelyn välillä. Istumalla aktiivisesti tuolittomalla tuolilla selkä- ja reisilihakset vahvistuvat selkärangan ollessa suorempana ja paine nikamien välilevyissä sekä polvissa helpottuu. Tämä mahdollistaa sen, että kumarista työasennoista voi tulla kivuttomampia. Testaa tuoliton tuoli työssäsi, jossa on kuormitusta selän alueelle ja tunnet nopeasti positiiviset vaikutukset

Nooneen avulla voit vaihtaa helposti työasentoa istumisen, seisomisen ja kävelyn välillä. Istumalla aktiivisesti tuolittomalla tuolilla selkä- ja reisilihakset vahvistuvat selkärangan ollessa suorempana ja paine nikamien välilevyissä sekä polvissa helpottuu.

Miten Noonee toimii?

Nooneen pukeminen on nopeaa ja kestää vain 30 sekuntia, laitteen pois päältä ottaminen tapahtuu vieläkin nopeammin. Liikkuminen on sujuvaa ja exoskeleton kulkee käyttäjän mukana helposti kiinnitettävien remmien avulla. Istuimen korkeuden voi säätää yksilöllisesti. Tuoliton tuoli on puettavissa erilaisiin vartalotyyppeihin ja sitä voi käyttää esim. turvakenkien kanssa.

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai varaa esittely

Y-tunnus: 2755901-5

Toimimme koko Suomen alueella.

Minna Laine, tj
+358 40 7479 033
minna.laine@skeleton.fi

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
asiakaspalvelu@skeleton.fi

Tilaa Meditaksen uutiskirje

Uutiskirjeessä saat tietoa mm. exoskeletoneista, uusista tuotteista sekä tapahtumista.