Selän keventimet

Auxivo LiftSuit® 2.0

Auxivo LiftSuit® 2.0 on kevyt exoskeleton joka tukee selkää nostettaessa esineitä vyötärötason alapuolelta tai työskenneltäessä eteenpäin taipuneessa asennossa. LiftSuit® on monipuolinen exoskeleton, joka tukee käyttäjien selkälihaksia. Puettavaa exoskeletonia käytetään vaatteiden tavoin.

Auxivo CarrySuit®

CarrySuit on suunniteltu tukemaan kaikkea työtä, joka vaatii raskaiden kuormien pitämistä ja kantamista. Esimerkiksi erilaiset työvaiheet rakentamisessa, taakkojen siirtämisissä, varastoinnissa, logistiikassa jne.

Hapo

HAPO exosekelton on tarkoitettu selän tukemiseen monella eri alalla. Se vähentää alaselän rasitusta staattisessa etunojassa sekä nostoissa. Laite sopii miehille ja naisille ja sitä on saatavana S-L kokoluokissa (155 cm- 195 cm pituisille ihmisille). Laite antaa tukea jopa 14 kg.

Nonee Chairless Chair

Nooneen avulla voit vaihtaa helposti työasentoa istumisen, seisomisen ja kävelyn välillä. Istumalla aktiivisesti tuolittomalla tuolilla selkä- ja reisilihakset vahvistuvat selkärangan ollessa suorempana ja paine nikamien välilevyissä sekä polvissa helpottuu. Tämä mahdollistaa sen, että kumarista työasennoista voi tulla kivuttomampia. Testaa tuoliton tuoli työssäsi, jossa on kuormitusta selän alueelle ja tunnet nopeasti positiiviset vaikutukset.

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai varaa esittely

Y-tunnus: 2755901-5

Toimimme koko Suomen alueella.

Minna Laine, tj
+358 40 7479 033
minna.laine@skeleton.fi

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
asiakaspalvelu@skeleton.fi

Tilaa Meditaksen uutiskirje

Uutiskirjeessä saat tietoa mm. exoskeletoneista, uusista tuotteista sekä tapahtumista.