Exoskeletonin vuokraus

Auxivo LiftSuit® 2.0 -nostopuku

Haluatko kokeilla exoskeletonia kuukauden tai pidempään? Vuokraamme mm. Auxivo LiftSuit nostopukua kuukausihinnoittelulla.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai 
Minna Laine 
+358 40 7479 033
minna.laine@skeleton.fi

Sveitsiläisen Auxivo LiftSuit ® noin 1 kg painoinen exoskeleton, joka keventää selkälihasten kuormitusta nosto- tai kurkoittelutilanteissa.
LiftSuit® on monipuolinen exoskeleton, jota voit halutessasi käyttää koko työpäivän ajan. Ergonominen muotoilu ja nopea pukeminen mahdollistaa sujuvan käytön ja säätömekanismien sijainti mahdollistaa nopean puvun aktivoinnin/poiskytkennän käyttötarpeen mukaan.
Nostopuvun materiaali on pehmyt tekstiili, eikä siinä ole metallia tai sensoreita.

LiftSuitin on mitattu vähentävän selkälihasten kuormitusta 20–40 prosenttia.

Käyttömukavuutta on kehitetty yhdessä Auxivo AG asiakkaiden kanssa ja helmikuussa 2022 ilmestyvä malli 2.0 on asiakkaiden kehitystoiveiden mukaan toteutettu.

Esimerkiksi Migros (Sveitsin suurin vähittäiskauppayritys ja Euroopan
suurin osuuskauppa), Swissport, SNCF (Ranskan rautatiet) ja Sveitsin
postipalvelu käyttävät tällä hetkellä näitä exoskeletoneja.

Kokovaihtoehdot:

Jos selän pituutesi on noin 40 cm, valitse koko S/M
jos yli 40 cm, valitse koko L/XL.

Kaikki olkaimet ovat säädettävissä parhaan istuvuuden varmistamiseksi.

Ostaessasi nostopuvun, saat maksuttoman koulutuksen etäyhteyden
välityksellä.

Tilausmäärän ollessa enemmän kuin kymmenen, pyydä tarjous. 

Tilaa Meditaksen uutiskirje

Uutiskirjeessä saat tietoa mm. exoskeletoneista, uusista tuotteista sekä tapahtumista. 

Miten LiftSuit® 2.0 toimii?

LiftSuit® 2.0 nostopuku/liivi toimii kuin sinulla olisi ylimääräisiä lihaksia auttamaan selkää kuormittavia työvaiheita. Voit helposti nostaa taakkaa lattiatasosta tai työskennellä eteenpäin kallistuneessa asennossa.

Integroidut, erikoistekniikalla kehitetyt tekstiilijouset varastoivat energiaa, jota sitten käytetään käyttäjän liikkeiden tukemiseen. Ratkaisu tarjoaa helppokäyttöisen ja kevyen tukijärjestelmän, jota voidaan käyttää ilman rajoituksia. Käyttäjät voivat aktivoida puvun helposti edessä olevista pidikkeistä. Samoin avustusmekanismin pois laittaminen onnistuu muutamassa sekunnissa. Puku sopii hyvin eri kokoisille käyttäjille säätömekanisminsa ansiosta.

Millaisissa töissä LiftSuit auttaa?

 

Se on suunniteltu vähentämään työmäärää, lihasten väsymistä ja uupumusta logistiikassa, valmistavassa teollisuudessa ja sosiaali- ja terveydenhuollon alalla.

 

Nostotilanteet

Nostettaessa taakkaa lantion tason alapuolelta hihnoihin integroidut elastiset elementit varastoivat energiaa, ja kun käyttäjä taipuu eteenpäin, ne vapauttavat energiaa, kun hän alkaa nostaa esinettä. Tällöin käyttäjä saa lisävoimaa selkälihaksiin.

Näiden elastisten elementtien avulla edistetään oikeaa nostoasentoa. LiftSuit ei tue vain normaalia nostotilannetta, vaan se tukee myös kun työskennellään polviasennossa.

Työskentely eteenpäin nojaavassa asennossa

Työskentely tuntikausia eteenpäin suuntautuvassa asennossa jopa ilman ylimääräistä painoa voi rasittaa selkäsi lihaksia, kun ne kantavat ylävartaloasi. Siten LiftSuit tukee myös tällaista asentoa, kun taas joustavat elementit varastoivat tarvittavan energian, jolloin käyttäjät voivat luottaa LiftSuitiin tukemaan niitä sekä seisomassa että polvillaan.

Lyhyessä ajassa laajan suosion saavuttanut Auxivo Lift Suit on käytössä mm. valmistavassateollisuudessa, logistiikassa, varastoissa sekä terveydenhuollossa.

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai varaa esittely

Y-tunnus: 2755901-5

Toimimme koko Suomen alueella.

Minna Laine, tj
+358 40 7479 033
minna.laine@skeleton.fi

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
asiakaspalvelu@skeleton.fi

Tilaa Meditaksen uutiskirje

Uutiskirjeessä saat tietoa mm. exoskeletoneista, uusista tuotteista sekä tapahtumista.