Yläraajakeventimet

Skelex 360-XFR

Kompakti Skelex 360-XFR yläraajakevennin soveltuu parhaiten erilaisiin kokoonpano-, huolto-, maalaus- ja hitsaustehtäviin, koska se vähentää hartioiden rasitusta ja väsymistä. Sen käyttö lisää tuottavuutta sekä vähentään yläraajojen toistoliikkeistä aiheutuvia vammoja.

Puristusvoiman keventäjät

Ironhand on tarkoitettu työtehtäviin, joissa on toistuvaa tarttumista vaativia työtehtäviä. Se auttaa keventämään myös toistuvasta puristusotteesta johtuvaa väsymistä ja keventää staattisten työvaiheiden aiheuttamaa lihaskuormittumista. Laite antaa lisävoimaa käden puristusvoimaan ja työntekijä voi siten keventää lihaskuormitustaan vaikkpa esimerkiksi hiontatyössä.

Selän keventimet

Auxivo LiftSuit® 2.0

Auxivo LiftSuit® 2.0 on kevyt exoskeleton joka tukee selkää nostettaessa esineitä vyötärötason alapuolelta tai työskenneltäessä eteenpäin taipuneessa asennossa. LiftSuit® on monipuolinen exoskeleton, joka tukee käyttäjien selkälihaksia. Puettavaa exoskeletonia käytetään vaatteiden tavoin.

Auxivo CarrySuit®

CarrySuit on suunniteltu tukemaan kaikkea työtä, joka vaatii raskaiden kuormien pitämistä ja kantamista. Esimerkiksi erilaiset työvaiheet rakentamisessa, taakkojen siirtämisissä, varastoinnissa, logistiikassa jne.

Hapo

HAPO exosekelton on tarkoitettu selän tukemiseen monella eri alalla. Se vähentää alaselän rasitusta staattisessa etunojassa sekä nostoissa. Laite sopii miehille ja naisille ja sitä on saatavana S-L kokoluokissa (155 cm- 195 cm pituisille ihmisille). Laite antaa tukea jopa 14 kg.

Nonee Chairless Chair

Nooneen avulla voit vaihtaa helposti työasentoa istumisen, seisomisen ja kävelyn välillä. Istumalla aktiivisesti tuolittomalla tuolilla selkä- ja reisilihakset vahvistuvat selkärangan ollessa suorempana ja paine nikamien välilevyissä sekä polvissa helpottuu. Tämä mahdollistaa sen, että kumarista työasennoista voi tulla kivuttomampia. Testaa tuoliton tuoli työssäsi, jossa on kuormitusta selän alueelle ja tunnet nopeasti positiiviset vaikutukset.